Αρχική Σελίδα

Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μόνιμη μακιγιάζ μηχάνημα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μόνιμη μακιγιάζ μηχάνημα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Im πολύ ευχαριστημένος από αυτόν τον προμηθευτή. Χρησιμοποίησα τη PMU μηχανή σήμερα. Εργάζεται τέλεια.

—— Linda Ezera από τη Λετονία

Καλά αγαθά, διατάζω συνεχώς. Αξιόπιστος και σταθερός ανεφοδιασμός. Και ο πωλητής είναι πολύ επαγγελματικός.

—— Μελένικο Irina Aleksandrovna

Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Tim

Είμαι Online Chat Now
1 2 3 4 5
Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd
γραμμή παραγωγής μηχανών

γραμμή παραγωγής μηχανών

Εργαστήριο μηχανών

προηγμένες μηχανές

έλεγχος της ποιότητας

Εργαστήριο GMPC για τις χρωστικές ουσίες

Τμήμα Ε&Α

 • Γραμμή Παραγωγής

  Το Nuojo είναι μια από τις μόνιμες επιχειρήσεις σύνθεσης πρωτοπόρων στην Κίνα που είναι κύριες ενός ανεξάρτητου κέντρου Ε&Α, προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής, επαγγελματική ομάδα Ε&Α, υψηλής ποιότητας εργαζόμενοι και οι επιστημονικές διοικητικές διαδικασίες παραγωγής, κατά αυτόν τον τρόπο, ποιότητα υπό έλεγχο και τη φήμη μπορούν να δοθούν.

   

  PMU μας η μηχανή με τη χρησιμοποίηση των τμημάτων πυρήνων της Γερμανίας, της άριστης ποιότητας, του σχεδίου μόδας, καθώς επίσης και διάφορος αποκλειστική σταθερής, χαμηλού θορύβου, ακριβούς και απλής λειτουργία βασικής τεχνολογίας, έτσι κερδίζουμε την καλή φήμη στο σπίτι και στο εξωτερικό.

   

  Η χρωστική ουσία μας που χρησιμοποιεί τις εισαγόμενες πρώτες ύλες στο λεπτό μίγμα της Ευρώπης, που έχει τον εξαιρετικό χρωματισμό, διατήρηση χρώματος, φυσικό χρώμα, διαπότισε τη σύσταση, και παίρνει την πλήρη πιστοποίηση ασφάλειας. Ευνόησε ιδιαίτερα από τις εκατοντάδες χιλιάδες του καλλιτέχνη σε όλο τον κόσμο.

 • OEM / ODM

  Η Co. εξοπλισμού ομορφιάς Nuojo Guangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2005, οδηγώντας τον κατασκευαστή της μόνιμης σύνθεσης στην Κίνα και ακόμη και στον κόσμο. Μια μεγάλης κλίμακας ενσωματωμένη επιχείρηση της Ε&Α, της παραγωγής, των πωλήσεων, και PMU της εκπαίδευσης, εστίαση στα μόνιμα εμπορικά σήματα σύνθεσης υψηλών σημείων. Τα τελευταία χρόνια, παρέχουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM για σχεδόν 1.000 επαγγελματικά ιδιωτικά εμπορικά σήματα σε όλο τον κόσμο, αντιπροσώπευση κορυφαία της κατασκευής των μόνιμων προϊόντων σύνθεσης στην Κίνα και ακόμη και στον κόσμο.

  Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd

 • Ε & Α

  Ομάδα Nuojo που αποτελείται από την Ε&Α, την παραγωγή, τη λειτουργία, την εκπαίδευση, τις πωλήσεις και άλλα επαγγελματικά τμήματα, που παρέχουν τις άριστα υπηρεσίες και τα προϊόντα για την παγκόσμια μόνιμη αγορά σύνθεσης. Είμαστε νέα ομάδα με δημιουργικό, δυναμικός και τον ανώτερο υπάλληλο, ανεξάρτητους σε κάθε τομέα. Αυξανόμαστε.

   

   Τα deparments Ε&Α μας από νέος και υψηλός η ομάδα με δημιουργικό και την καινοτομία.

   

  Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Stephen LIN

Τηλ.:: 86-20-22954585-998

Φαξ: 86-20-22954585

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)