Αρχική Σελίδα

Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. εξοπλισμού ομορφιάς NuoJo Guangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2005, ειδικευμένος στο σχέδιο και την κατασκευή των επαγγελματικών προϊόντων σύνθεσης ομορφιάς. Συμπεριλαμβανομένης της μόνιμης μηχανής σύνθεσης, χρωστική ουσία δερματοστιξιών, εξαρτήματα δερματοστιξιών και ούτω καθεξής. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

 

Αυτή τη στιγμή η επιχείρηση έχει αναπτύξει ανεξάρτητα τα εμπορικά σήματα «FAMISOO " ειδικεμένος στο μόνιμο makeup. Υποστηριγμένο από την ομάδα τεχνική της βιομηχανίας πεπειραμένος και εξυπηρέτησης πελατών, FAMISOO κερδίζει τη μεγάλη φήμη στην αγορά της Κίνας και έχει τους κλάδους σε όλη τη χώρα. Σας απασχολούμε ειλικρινά για να είμαστε ο διεθνής πράκτορας ή ο διανομέας μας.

 

Σαν κύριο cOem και φορέα παροχής υπηρεσιών ODM στη δερματοστιξία και μόνιμη βιομηχανία makeup, έχουμε συντηρήσει για περισσότερα από 300 εμπορικά σήματα στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε αυξηθεί γρήγορα στην παγκόσμια αγορά πάνω από 30 εμπορικά σήματα από τις διαφορετικές επιχειρήσεις επεξεργάστηκαν τα μόνιμα προϊόντα makeup τους στο εργοστάσιό μας.

 

Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με όλους τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το Μάιο του 2005 η επιχείρηση Guangzhou Nuojo καθιερώνει και κάτω από την πυράκτωση. Εστίαση στην υπηρεσία OEM/ODM.

Το Δεκέμβριο του 2015, εμπορικό σήμα «Famisoo» που καθιερώνεται για την τοπική αγορά. Ένα επαγγελματικό εμπορικό σήμα makeup υψηλών σημείων μόνιμο στην Κίνα

Το Μάρτιο του 2016, έναρξη προϊόντων εμπορικών σημάτων Famisoo πωλημένος στην παγκόσμια αγορά. Συμπεριλαμβανομένου του Χογκ Κογκ, Taiwang, της Ιαπωνίας, της Κορέας, της Γερμανίας, της Τουρκίας, της Βραζιλίας, της Ρωσίας, Thiland και Σινγκαπούρης κ.λπ.

Τον Ιούνιο του 2016, το σύστημα κράτησης, αυτό είναι το pionior σε αυτήν την PMU βιομηχανία για να βοηθήσει τον πράκτορά μας γρήγορα στη διαταγή.

Τον Ιούλιο του 2016, έξοχο πρότυπο Barara από Brizil γίνεται εμπορικό σήμα Famisoo spokerman.

Το Σεπτέμβριο του 2016, την πρώτη φορά να ενωθεί η έκθεση ομορφιάς και attacts η υψηλή προσοχή από πολλούς καταναλωτές.

Σε Janually 2017, εμπορική εκπαίδευση Acadamy Famisoo που καθιερώνεται!

Το Φεβρουάριο του 2017, μια σειρά μαθημάτων eductation PMU, αυτό παρέχει την επαγγελματικότερη επιστήμη και την πιό πρόσφατη τεχνολογία σε πολλούς αρχαρίους και κυρίους.

Τον Απρίλιο του 2017, η επιχείρηση επενδύει τα τεράστια χρήματα στην ομάδα vedio.

Το Μάρτιο του 2018, Famisoo ως ομο-διοργανωτής για τον ασιατικό ανταγωνισμό ικανότητας ομορφιάς και παίρνει επιτυχές!

Το Μάρτιο του 2018, συμμετέχουμε στην επιχείρηση Exhibion ομορφιάς στη Μαλαισία.

Το Μάιο του 2018, είμαστε στην ανατολή παγκόσμιου Midde ομορφιάς στην έκθεση του Ντουμπάι.

Για να είστε συνεχίστε!

Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : FAMISOO, ΕΠΟΧΗ DER, YIJO ΥΠΈΡ

Αριθμός Υπαλλήλων : 80~100

Ετήσιες πωλήσεις : 8,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Μόνιμη μακιγιάζ μηχάνημα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μόνιμη μακιγιάζ μηχάνημα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μόνιμη μακιγιάζ μηχάνημα για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Μόνιμη μακιγιάζ μηχάνημα για τις πωλήσεις