Αρχική Σελίδα Νέα

Πρόσκληση στην ομορφιά Exhibion Intercharm στη Ρωσία

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μόνιμη μακιγιάζ μηχάνημα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μόνιμη μακιγιάζ μηχάνημα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Im πολύ ευχαριστημένος από αυτόν τον προμηθευτή. Χρησιμοποίησα τη PMU μηχανή σήμερα. Εργάζεται τέλεια.

—— Linda Ezera από τη Λετονία

Καλά αγαθά, διατάζω συνεχώς. Αξιόπιστος και σταθερός ανεφοδιασμός. Και ο πωλητής είναι πολύ επαγγελματικός.

—— Μελένικο Irina Aleksandrovna

Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία.

—— Tim

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Πρόσκληση στην ομορφιά Exhibion Intercharm στη Ρωσία

Πρόσκληση στην ομορφιά Exhibion Intercharm στη Ρωσία

#Notice#

 

Έτσι συγκινημένος για να παρευρεθεί σε InterCharm στα 24-27 Οκτωβρίου 2018 στη Μόσχα.
Αριθμός θαλάμων: 13 E54.
Είναι όχι μόνο παρουσιάζει το πιό πρόσφατο PMU όργανο, τη χρωστική ουσία και εξαρτήματα. Σημαντικά, ο επαγγελματικός μόνιμος δάσκαλος makeup μας θα έρθει με μας, να σας παρουσιάσει την ομορφιά του μόνιμου makeup από την Κίνα. Ζεστό καλωσόρισμα η επίσκεψή σας. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε να σας δούμε.

 

Η Co. εξοπλισμού ομορφιάς NuoJo Guangzhou, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2005, ειδικευμένος στο σχέδιο και την κατασκευή των επαγγελματικών προϊόντων σύνθεσης ομορφιάς. Συμπεριλαμβανομένης της μόνιμης μηχανής σύνθεσης, χρωστική ουσία δερματοστιξιών, εξαρτήματα δερματοστιξιών και ούτω καθεξής. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

 

Αυτή τη στιγμή η επιχείρηση έχει αναπτύξει ανεξάρτητα τα εμπορικά σήματα «FAMISOO " ειδικεμένος στο μόνιμο makeup. Υποστηριγμένο από την ομάδα τεχνική της βιομηχανίας πεπειραμένος και εξυπηρέτησης πελατών, FAMISOO κερδίζει τη μεγάλη φήμη στην αγορά της Κίνας και έχει τους κλάδους σε όλη τη χώρα. Σας απασχολούμε ειλικρινά για να είμαστε ο διεθνής πράκτορας ή ο διανομέας μας.

 

Σαν κύριο cOem και φορέα παροχής υπηρεσιών ODM στη δερματοστιξία και μόνιμη βιομηχανία makeup, έχουμε συντηρήσει για περισσότερα από 300 εμπορικά σήματα στην Κίνα. Κατά τη διάρκεια των ετών, έχουμε αυξηθεί γρήγορα στην παγκόσμια αγορά πάνω από 30 εμπορικά σήματα από τις διαφορετικές επιχειρήσεις επεξεργάστηκαν τα μόνιμα προϊόντα makeup τους στο εργοστάσιό μας. Εάν ενδιαφέρεστε για οποιαδήποτε από τα προϊόντα μας ή θα επιθυμούσατε να συζητήσετε μια διαταγή συνήθειας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με. Ανυπομονούμε να διαμορφώσουμε τις επιτυχείς επιχειρησιακές σχέσεις με όλους τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

Χρόνος μπαρ : 2018-10-17 11:44:17 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Guangzhou Nuojo Beauty Equipment Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Stephen LIN

Τηλ.:: 86-20-22954585-998

Φαξ: 86-20-22954585

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)